Header

Hej på eeeer!

Äntligen, kan jag ärligt säga, så närmar sig den här sommaren sitt slut. Varken den här sommaren eller förra har ju knappast varit någon av de bättre. Båda har kantats av nedstämdhet, plugg, jobb, stress och oro. Nu har jag i alla fall slutfört uppsatsen (min bror ska läsa igenom den idag så endast lite små-ändringar kommer nog göras) och så hoppas jag verkligen på att få svar imorgon om huruvida jag får vara med på omexaminationen. Så kommande vecka ska jag ju jobba natt, men jag ska försöka att liksom vara ledig på dagarna, njuta åtminstone lite av sommaren. Men, vi får se vad som komma skall! Just nu vandrar jag så himla mycket i ovisshet, vilket jag inte gillar alls.

Kosten går åt skogen och jag har lagt vågen på hyllan just nu, jag tror det är för det bästa för tillfället. Jag har för mycket att oroa mig för redan så vikten får liksom inte riktigt plats. Det känns okej ändå, mer än vikten så måste jag lära mig att hålla lite balans bara. Blivit för mycket känsloätande - och det är helt ok att äta onyttigt kan jag tycka, men av rätt anledningar då. Känsloätande är helt fel anledning. Oh well, för övrigt har jag börjat dricka kaffe? Otippat! Har hatat doft och smak av kaffe i 22 år nu, men allt detta nattjobb, stressplugg, oro och att min syster på Öland är kaffeproffs har gjort mig till en kaffedrickare. Njuter definitivt fortfarande inte av smaken, men det kommer väl med tiden tänker jag. På återseende!

Min systers Ölandskaffe var helt klart det mest njutbara kaffet jag druckit i alla fall. Jobbets kaffemaskin är helt ok, men det går ändå inte riktigt att jämföra.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments