Header

Jahapp. Det finns tydligen en anledning till att jag inte är intresserad av ekonomi.
Jag är inte alls ekonomisk.

Återigen har jag gjort av med pengar jag inte har, men vad gör det när jag får en liten, liten gnutta glädje i kroppen. För en sekund känns det som en liten, liten tröst. Inte bara tröstäter jag, jag tröstshoppar också. Damn this, det är icke hållbart i längden. Haha. Aja.
Jag har såå himla länge velat köpa något från Ivyrevel, alltid tyckt att de har så fina grejer men det har ju alltid varit lite över min prisklass. Men! Nu var det en himla massa rea! Så jag passade på. Shortsen har jag suktat efter jättelänge (sedan jag såg dom på Kenzas blogg för länge sen), tishan känns klassisk och stilren och jumpsuiten ska få bli min "lilla svarta" i garderoben (jag har nämligen ingen, och det sägs ju att alla tjejer måste ha en!). Så nu får ni hålla tummarna för att allting passar! Jumpsuits passar egentligen sällan på mig då jag ofta är för lång, men det stod på denna att modellen var 176cm lång och eftersom jag är 180 samt beställde större storlek så hoppas jag på att det ska gå. Får bli upp till bevis när leveransen kommer!

SHORTS HÄR / JUMPSUIT HÄR / TISHA HÄR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det ju ett tag sen det var midsommar, men vi kör en kort sammanfattning ändå!

Jag jobbade 7-15 på midsommarafton, vilket inte gjorde mig något alls. Hade egentligen inga planer på att fira alls, faktiskt. Det är utmattande att känna sorg, ärligt talat. För mig, i alla fall. Jag känner mig ofta utmattad och orkeslös, utan motivation. Så att vara social är ansträngande för tillfället, om det inte gäller nära vänner eller familj. Så jag hade inga planer, och dessutom jobbade Jonas natt så vi kunde inte heller umgås. Men! Jag och min gode vän Elina drog ihop en spontanare bara hon och jag. Vi cyklade till Ica Maxi och köpte mat, engångsgrill och onyttigheter för att sen slå oss ner vid Vätterstranden. Och OJ vad mysigt det var! Vilken jäkla solnedgång, helt magisk. Så där satt vi och tog det lugnt hela kvällen för att sen dessutom avsluta med ett kvällsdopp(!) vid 22-tiden. Kallt som satan, men att springa ut mot solnedgången i iskallt vatten med en god vän var ändå väldigt drömmigt på något vis. Så jag blev definitivt över förväntan-nöjd med midsommaraftonen. Att bara vara med en vän och ha det gött var precis vad jag kände för.

Likes

Comments

Jag tänker att det kanske är dags för er att få lära känna mig ännu bättre! Så vi kör ett smått egocentriskt inlägg med lite blandade fakta om mig.

- Jag är lång. Hela 180 cm.

- Jag är megamesig. Superkass på att ta kritik verkligen, säger någon att jag gjort något fel eller dåligt så går jag i princip hem och gråter. Riktigt kass egenskap. Kan heller inte stå på mig utan står bara där och säger ingenting om någon skäller ut mig, säger något dumt eller liknande.

- Jag har rätt starka åsikter vad gäller många saker. Försöker jämt övertyga Jonas om att hålla med mig om saker jag tycker, haha. Vilket han lätt tröttnar på, men tycker jag något är rätt så vill jag ju att han ska hålla med!

- Får väldigt lätt ångest. Över det mesta, egentligen. Inte så mycket skolan dock faktiskt, därför älskar jag skolan så mycket, det är så fritt och självdisciplinerat. Hade en del ångest över att börja på nytt jobb, men nu trivs jag ju bättre och bättre på detta jobb så det känns fantastiskt. Men allmänt får jag väldigt lätt ångest över småsaker som jag inte kan kontrollera.

- Jag tycker kläder, inredning och trender är himla roligt. Vilket säkerligen alla sociala medier har påverkat mig till att tycka, men ändå, det är kul! Tråkigt bara att jag inte har pengar till att köpa kläder och inredning, hehe.

Likes

Comments

Hur magiskt vacker var inte vår midsommar då?

Likes

Comments

Jag tänker ofta på allasaker som vi inte hann med, allt som vi hade framför oss. På att jag intelängre får dela mina erfarenheter med dig. Du var alltid en av de första jag ringde när någotviktigt hände, eller om jag klarade något nytt som jag var stolt över och ville berätta om. Eller omjag bara ville prata av mig. Stort som litet så ville jag alltid dela allt meddig, min pappa. Jag ringde när jag kom in på högskolan, när jag förlovade mig, närjag gick ner 10kg och när jag fick veta att jag får åka till Australien. Nu kanjag inte längre ringa dig, jag kan inte längre höra stoltheten i din röst närjag åstadkommit något. Jag kan inte ringa dig när jag blir gravid, ska giftamig eller får ett jobb jag velat ha. Jag kan aldrig mer ringa för att prata utom problem eller fråga om råd. Jag har inte bara förlorat min pappa utan dessutom en vägvisare och en hjälpande hand, en som alltid funnits där – bara ettsamtal bort oavsett avstånd.
Jag tänker ofta på attmina barn aldrig kommer att få lära känna sin morfar. Om livet bara hade guidatdig rätt så hade du varit en fantastisk en, det vet jag. Du var alltid min kompis, så jag vet att du hade varit en även till dina barnbarn. Jag tänkeräven på att du inte får chansen att närvara på mitt bröllop och dela lyckan medmig. Vi hade så mycket kvar. Det är så mycket jag fortfarande vill dela meddig. Det gör så ont att det var alldeles för tidigt.

Jag är dock även såotroligt tacksam för allt som vi faktiskt hann med. Att du hann träffa och fattatycke för Jonas, för alla samtal vi haft och för att du i alla fall fick tidmed Jack och Daphne. Menibland – och kanske lite för ofta – kan jag bara inte släppa tankarna om allt som vi inte hann med.

 

Likes

Comments

NÄHE hörrni. Nu får jag väl ändå lov att vara back in business.

Tog mig till gymmet för första gången på... evigheter, idag. Jonas skulle dit så jag hänkade på. Hade väl möjligtvis inte de allra bästa förutsättningarna då jag sovit ca 3h (jobbade natt så kom hem vid åtta, åt och sov till 12) och dessutom ätit ljust bröd och choklad, haha. Men jag tog mig dit i alla fall! Det är det som räknas. Tänkte att det skulle vara motiverande, och det var det verkligen! Så det var himla kul.
Therefore tänkte jag att jag kör igång bloggen på riktigt igen så gott jag kan. Viktuppdateringar, mat, träning och allt som hör till. För bloggen är ju himla motiverande den med (jag vill ju inte misslyckas offentligt liksom, hehe).

Givetvis så kommer jag fortfarande skriva av mig vad gäller alltihop. Det är så jag fungerar och det är så jag ventilerar. Ibland känner jag dock att jag inte har tid för att sörja, vilket blir problematiskt, men det går i vågor. Denna vecka är intensiv och jag jobbar hela helgen nu. Nästa vecka jobbar jag dock bara en dag, men då ska vi däremot flytta. Så vi får se. Jag kommer nog att finna tid då och då. Det kommer att lösa sig, för det måste det ju göra. Nu ska jag fokusera på jobb, träning och plugg (vi har skjutit på B-uppsatsen till hösten så den ska skrivas klart under sommaren). Det kan vara himla bra med distraktioner också faktiskt, att känna sig lite produktiv.

Nu ska jag iväg på dejtnight med min kärlek. Middag ute och Now you see me 2 på bio blir det! :)

​Nu startar vi om på nytt! Träning och bra mat, let's go.

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte bara kika in här och säga att jag är okej. Tiden går, om än otroligt långsamt. Helgen var intensiv i dess renaste definition, men mer om det en annan gång. Just nu räcker inte tiden riktigt till. Det är jobb och försök till sömn som gäller för tillfället. Igår jobbade jag dag och inatt blir mitt första nattpass någonsin, så får vi se hur det går. Att sova på dagen är tydligen inte alls min grej, så jag lär väl vara något zombieliknande inatt. Menmen.

Nu ska jag försöka sminka upp detta ansikte till ett något piggare. På återseende!

​Bild från Åkersberga, bodde hemma hos Jonas faster där för det mesta. Här tog vi tag i vårt sociala liv och träffade två gamla kompisar, det var mys.

Likes

Comments

Imorgon ska jag gå på min pappas begravning. Det spelar ingen roll hur många gånger jag än säger det - det blir aldrig verkligt ändå. Det är för surrealistiskt för att vara sant. Låt det inte vara sant.

Likes

Comments

Hejsan!

Häromdagen var vi på Böda sand och härjade omkring. Det blåste en hel del så något dopp i vattnet blev det direkt inte, men lite strandhäng och lunch vid havet blev det i alla fall. Så vi hade det ändå mys. Förutom vädret så ger miljön en riktig utomlandskänsla, älskar det.

Idag ska vi åka in till Borgholm! Och imorgon far vi hemåt. Så nu ska jag njuta av varenda sekund jag har kvar. Kommer sakna Öland, men som tur är så får jag ju i alla fall träffa syster och systerdotter redan på torsdag igen. :)

​Böda sand! Himla lugnt var det, märks att högsäsongen inte dragit igång än. Då är det helt fullproppat på stranden.

Likes

Comments

​Jag har det så bra här. Jag menar, kolla på dem, how could I not? Älskade ungar.

Likes

Comments