Header

Det blir kanske lite mycket mat här nu men sånt é livet, mitt liv är helt enkelt inte mer intressant än så. Och jag försöker ju dessutom ha rätt mycket fokus på mat & träning nu för tiden. I alla fall! Kvällsmålet framför Idol blev vaniljkvarg med banan & frysta bär, gött! Måste även säga att Simon regerar Idol i år, fruktansvärt bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så himla rolig dag! Började med en 3 timmars lång föreläsning, vilket låter astrist men tro det eller icke - det var fantastiskt intressant! Pratade bara om sociala medier. Statistik, användningsområden osv. Fick bland annat reda på att de mest uppkopplade länderna i världen är Falklandsöarna & Island. Otippat! Så roligt ändå att få prata om Twitter, Instagram, Facebook, bloggande osv. i skolan hiho.

Sen hade jag arbetsintervju, tyckte själv att det gick väldigt bra men det är la upp till bevis sen! Efter det tog jag en runda in till stan, gick på systemet och sen vidare med systemetkassen till gymmet... Vilket kanske känns sådär men what to do. Tog en PW på 8km, kände mig nöjd med det. Nu ligger jag avdomnad i sängen & ska kolla idol. :)))

(Trappan till gymmet är btw brutal.) (Och har blivit en celsiusdrickare, inbillar mig att jag ser hälsosam ut.)

Likes

Comments

Min dag i bilder.

Hade lektion i Illustrator, vilket var kul även fast jag väl inte var en naturbegåvning. Efter det gick jag hem, tog en powernap, sen tillbaks till skolan och poddade med Julia! Också kul!! Gjorde ett litet Halloweenavsnitt som vi ska försöka släppa innan lördag.
Oooch nu väntar P3 älskar Jönköping på Elmia, något slags event P3 dragit ihop, så vi får la se hur det är. Dom körde även radio på skolan tidigare, Oscar Zia gjorde någon relationsradio och tankesmedjan var där. Älskar att plugga media hiho.

Likes

Comments

Det svåraste för mig med kosten är nog att sluta äta på kvällarna. Det är då sötsuget kommer fram, typ tills att man slår på en film eller serie. Men därav min vid sötsug-lista! Kvällsmålet idag bestod av keso med frysta bär (ur min fina Ernst-skål). Funkade alldeles utmärkt framför New girl (bästa)!
Förutom det så har jag dessutom beställt bussbiljett till Stockholm 5 november åt mig och Jonas! Vilket betyder att det är 1 vecka och 2 dagar kvar till Gavin DeGraw!!?!!??!!! Yay.

Likes

Comments

Idag har... Varit tjill. Det blev bara en 5km PW imorse pga vidrig mensvärk, sådär, nu vet ni det också. Skönt! Att få det överstökat.
Sen hem för dusch och lunch innan jag rörde mig vidare mot Jönköpings-Posten, för där fick vi (Student TV) nämligen en liten rundtur idag. Sjukt intressant! De har nämligen en ny webb-TV-satsning, så vi fick helt enkelt lite insyn i hur det fungerar. Kul!
Och det var det. Åt en väldigt enkel & god middag som nog kommer bli min go-to middag när jag är för trött för något mer avancerat. Slängde i en veggiesnitzel och lite wokgrönsaker i stekpannan, sen lite mayo till det. Voilà!

Likes

Comments

Herregud. Minns ni vad jag skrev om att jag alltid tar slut på pengarna första dagarna i månaden och sen lever på nudlar pga jag har inget konsekvenstänk?
Tack gode gud att vi storhandlade igår kan jag ju säga. För nu har jag shoppat lite till.
Men äger ju knappt några träningskläder! Bara en jäkla massa basketkläder och det är ju inte riktigt samma sak.
Det är ungefär såhär det brukar låta när jag ursäktar min shopping. Aja, det är i alla fall jag som får lida för det. Och Jonas...

Det var bra extrapriser i alla fall. (Japp, en till bra ursäkt). 420kr betalade jag för detta! (Och det är fri retur om jag plötsligt inser hur extremt fattig jag är).

Likes

Comments

Väl talat, smoothie.

Likes

Comments

Okej. Nu då! Haha, skrattade högt igår när vi packade upp allt på köksbordet igår efter att vi storhandlat. Det var verkligen som att Anna Skipper plötsligt knackat på och sa åt oss att vi är vad vi äter. Eller som när de fyller ett badkar med smält choklad & ostbågar och bara "JAA HÖRRNI, det här äter ni varje år!! NU BADA I DET". Och man står där kränkt och förnedrad. I alla fall, jag föredrar att förnedra mig själv hellre än att Anna Skipper gör det. Därför handlade vi såhär igår!

Likes

Comments

När man tar händelser från kaloriräknarappen lite för seriöst.

Likes

Comments

Idag har jag & Jonas handlat BIG TIME. Mer om det imorgon.
Annars hade vi kursstart på den nya kursen Digitala verktyg, verkar supernice! Ska lära oss mer om PowerPoint (vilket är roligare än det låter), InDesign, Illustrator och Photoshop. Woho! Tycker jag.
Har även planerat min vecka, känner mig så viktig när jag gör det. Som att jag bara "I'm so busy". "And important". Aja. Bilder på det!

Likes

Comments